Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
SKYPE
Skype:

Digital-Sat Kft. Üzlet


My status
Chat:


My status

Nappali menetfény DRL

Fő kategória >Autós LED izzók >Nappali menetfény DRL

Sorrend:


Amit fontos tudni a DRL, nappali menetfény LED lámpák használatáról :

 A DRL nappali menetfény lámpák használatának nagy  előnye a minimális áramfelvétel, ezáltal a generátor kisebb terhelése és üzemanyag megtakarítás, valamint az autónk külső megjelenését is nagyban feldobják.

  A forgalomban rengeteg autós LED lámpa, LED szalag és egyéb dekorációs LED lámpa kapható. Ezek jó része megfelelő minősítés hiányában a jogszabályok szerint csak belső világításként, vagy forgalomtól elzárt területen használható. A Nappali menetfényként is használható LED lámpákonszerepelnie kell R87 Ensz rendelet szerint az RL00 jelöléseknek, mely megléte esetén megfelelő beszereléssel teljesen legálisan használhatóak. Az egyéb jelölések, pl. E4 megléte, még önmagában nem jogosít a menetfény használatára. A jelölés megléte mellett fontos a megfelelő beépítés, melyet a lenti ábra szemléltet. A DRL nappali menetfény LED lámpa nem világíthat együtt a tompított fényszóróval.

nappali menetjező, helyzetjelző, kapcsolás, kialakítás, felszerelés


Nappali menetfény LED , DRL lámpa Jogszabályilag előírt bekötése és működése :

- Gyújtásráadás nélkül nem világít a készülék.
- Gyújtásráadás után világít a készülék.
- Gyújtásráadás után, fényszórót felkapcsolva nem világít a készülék.


 A fenti cikk megjelenésének időpontja 2012.09.27., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.


Webáruház készítés