Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
SKYPE
Skype:

Digital-Sat Kft. Üzlet


My status
Chat:


My status

Varuna A típusú kültéri LED süllyesztett világítás

Fő kategória >Kert és kültéri LED világítás >Varuna kültéri LED taposólámpa család >Varuna A típusú kültéri LED süllyesztett világítás

Az általunk forgalmazott Varuna A típusú LED taposólámpák kivétel nélkül Magyarországon kerülnek összeszerélsre. Minden süllyeszthető LED lámpatestet nagy odafigyeléssel és precizitással rakunk össze.  A LED-es talajlámpákban, LED taposólámpában kizárólag minőségi Bridgelux chip-ek kerülnek, amelyek egyedülállóan 130 Lumen/W fényárammal rendlekznek, ez garantálja a LEGJOBB minőséget és hosszú élettartamot ami akár 50.000 óra is lehet. A vízálló kültéri süllyesztett LED taposólámpaba a LED CHIP-ek alá megfelelő mennyiségű és minőségű hővezető paszta kerül ami segíti a jó hőelvezetést.
A Veruna LED taposólámpákba kizárólag jó minőségű IP65 védettségű tápegységek kerülnek, ami rövidzár és túlfeszültség ellen védettek. Minden általunk forgalmazott LED lámpatestre 2 ÉV AZONNALI cseregaranciát biztosítunk. 

Ezekkel a Kültéri LED taposólámpakal nem csak a kertet és a házat, vagy homlokzatot lehet világítani, de a bejárókat, járdákat, teraszokat és egyéb utak világítására is alkalmasak lehetnek.
A Veruna LED-es süllyesztett taposólámpák egyszerű, és egyben modern kialakítású fényforrások.
A Veruna LED taposólámpákra a magas IP67 védettség, és akár a többszáz kilógrammnyi terhelhetőség is jellemző (teljes mértékben védett por ellen, de vízbe merülés ellen csak korlátozott ideig védett).

A LED-es talajlámpáknak, Varuna A tipusú taposólámpáknak a járófelületbe süllyeszthető elsősorban a közlekedést segítő feladata van. De jól elhelyezve, akár egy egész épület körbevilágítható.
A változatos megjelenésű, kocka vagy kör kialakítású Varuna LED-es lámpatestekkel dekoratívabbá tehetjük a kertünket, garázsbejárót, de akár a kerítésen belüli járdákat is.

A Varuna kültéri süllyeszthető LED lámpák lakóövezetek, családi házak kertjei, kerthelyiségek, kültéri teraszok, kerti grill helyiségek, de akár kocsibehajtók, útburkolatok dekorációs kültéri világításához is felhasználható. A föld irányából induló és az ég felé irányuló fényekkel különleges dekorációs világításokatlehet létrehozni.


Sorrend:


Webáruház készítés